Bewust genieten

Een kleurrijk snoepje voor altijd en overal. In verschillende varianten. Dáár staat Napoleon voor. Ons snoep is er voor iedereen die houdt van smaakvol snoepgoed vol traditie en met een hoge kwaliteit. Onderweg of gewoon lekker thuis: altijd zoet van buiten en verrassend van binnen. In allerlei smaken, voor elk wat wils. Napoleon is 'Lekker voor iedereen'.

Napoleon is heerlijk hard suikerwerk gevuld met poeder om wel zes minuten lang te genieten. Per stuk verpakt, dus ze plakken niet aan elkaar. Ideaal om mee te nemen of lekker uit te delen. Ze worden uitsluitend gemaakt met natuurlijke aroma’s en waar mogelijk met planten- en vruchten concentraten om te kleuren. Ze zijn altijd glutenvrij en vegan. Bepaalde varianten zijn ook nog eens halal gecertificeerd, zodat iedereen ervan kan genieten.

Voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten. Mensen laten genieten van onze heerlijke snoepjes. Daar gaan we voor, elke dag weer. Dat kan alleen als onze producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Daartoe werken we volgens de normen van BRC (British Retail Consortium) A Grade en GMP+ International. Andere instituten voeren regelmatig kwaliteitsaudits uit in onze fabriek in Breskens en beoordelen ook de procedures die we volgen.

Sluiten
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then