Een snoepje voor altijd en overal. In verschillende varianten. Om heerlijk lang van te genieten. Dáár staat Napoleon voor. Ons snoep is er voor iedereen die houdt van smaakvol snoepgoed vol traditie en met een hoge kwaliteit. Onderweg of gewoon lekker thuis: altijd zoet van buiten en verrassend van binnen. In allerlei smaken, voor elk wat wils. Napoleon snoepjes zijn per stuk verpakt om te voorkomen dat ze in de zak of snoeppot aan elkaar kleven en om het mogelijk te maken er een paar los mee te nemen in je zak of tas.

Hoe wordt het gemaakt

Dat onze snoepjes erg lekker zijn is geen nieuws. Ze bestaan uit hardgekookte suiker en zijn gevuld met poeder. Er worden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en natuurlijke kleurstoffen gebruikt. Maar hoe worden onze snoepjes eigenlijk gemaakt?

Lees meer

Geschiedenis

Van Antwerpen tot Breskens - ons verhaal

Antwerpen 1912: Het begin van het zoete avontuur

Hier was Louis Janssens eigenaar van “suikerbakkerij” In De Gouden Bol. Louis bedacht destijds een nieuw snoepje, dat al snel een succes was.

De lekkernij viel goed in de smaak bij de Antwerpenaren en verdiende een naam. Toen een bevriende chocolatier tijdens een borrel op een terrasje opschepte over zijn nieuwe praline die hij de naam Caesar gaf, riep Louis: “Dan noem ik mijn snoepje Napoleon”. 

Van Caesar wordt weinig meer vernomen. Van Napoleon des te meer! In de loop der jaren wordt 'In De Gouden Bol’ van bakker Janssens steeds populairder.

Lees meer
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then